Om os

Sådan Startede altErMuligt

Jeg gik i skole som barn på filippinerne, og havde håndarbejde. her lærte jeg at hækle. Jeg havde aldrig regnet med at jeg skulle bruge det til noget. Eller for den sags skyld finde så stor glæde ved det som jeg gør i dag.

Men årene gik jeg rejste rundt i verden. Bestig bjerge og gik på eventyr. Jeg endte gift og gravid i danmark.

Ved omkring 28 uger af min graviditet modtog jeg den værste nyheder i mit liv. Vores lille pige var ikke okay. Lægerne fortalte, at hun har en fosterskader, der hedder Spina Bifida og var i den værste ramte kategori. Prognosen var så dårlig, de forventede at hun ville være lam i benene og hjerneskadet. Oven i det blev mig og min mand nødsaget til at bo i hver sin ende af verden mens immigrationen i danmark behandlede min sag.det var den sværeste tid. Men vi måtte være stærke for vores lille pige.


Jeg skulle bruge noget til at distrahere mig. Så jeg begyndte at hækle. Det ende som en slags terapi for mig og i takt med jeg behandlede mine tanker og bekymringer gik jeg fra at lave simpelt baby tilbehør, til mere komplicerede mønstre. Hækle er bestemt en god distraktion fra alle de trængsler, vores familie har været igennem.

Så min distraction blev til min lidenskab. Og nu kan jeg ikke stoppe igen.

Den 4. januar 2014 modtog vi vores mirakel. Josefina blev født. Hun har udfordringer med sine nervebaner specielt i benene. Men bene bevæger sig og hovede skulle aldrig opereres!

Jeg elsker at lave håndlavede hækle legetøj til Josefina, og hun elsker hver eneste ting, jeg laver for hende. Nu ville jeg dele mine kreationer med resten af ​​verden og håber at disse ville bringe lykke til dig som det gjorde for min datter.

 

altErMuligt er gået hen og blevet et familiefortagene. Hvor mig og min mand forsøger at lade konceptet langsomt vokse. Alt hvad foretningen laver af overskud ryger tilbage ind i flere vare så vi forhåbenlig kan komme til at tilbyde en lang række lærkre og gode produkter. Derfor ligger vores focus på ansvarlige matrialer. så der ikke er nogle giftstoffer i. og at matrialerne er fuldt godkend til at indgå i legetøj.


For mig er Altermuligt's kreationer blevet en påmindelse om, at uanset hvor slem situationen er, kan man altid komme videre. Og nogle gange venter der et mirakel når kampen er ovre.